Bienvenue!

Welcome to the new home of the French BBQ Association. Here you will find the latest events related to upcoming KCBS sanctioned events in France and our surrounding countries. Perhaps you would rather just sharpen your skills at backyard grilling and chilling, we can help you there too! Whether you are a seasoned veteran or relatively new to the American style of "Low and Slow" cooking,  we welcome you and invite you to come on in, pull up a chair, and sit a spell. We all have a lot to share based on our personal experiences, strengths, and most importantly our failures. Are you interested in taking a KCBS Sanctioned Cooking Class? Would you like to…
Read More

A la une

Rencontrez mon ami TUSHKA

Elle est un fumeur construit sur mesure de Tuscaloosa Alabama. 9.525 mm tout en acier. Elle pèse 970 kilos et mange beaucoup de viande. Rejoignez-nous dans notre voyage culinaire en France et en Europe.   Association Franćaise de Barbecue
Read More

L’inscription des membres est ouverte et entièrement fonctionnelle.

L'inscription des membres est ouverte et entièrement fonctionnelle.     Les nouveaux membres seront ajoutés à un groupe Facebook secret. C'est là que nous publierons des réductions et des offres spéciales. Les nouveaux membres recevront une carte de membre et un numéro unique. Au fur et à mesure que les membres augmenteront, ces cartes seront utilisées par les marchands participants pour recevoir vos réductions.
Read More

Les Offset Smokers Horizon sur mesure sont maintenant disponibles sur commande en France

Bonjour et bienvenue sur le meilleur site en France pour acheter un fumeur Offset durable.   Roger Davidson, pionnier du barbecue américain, a conçu et fabriqué des fumoirs de barbecue de grande qualité depuis 1989. En tant que copropriétaire / vice-président de l'Oklahoma Joe Smoker Co., il a voyagé aux États-Unis pour participer à des championnats de cuisine barbecue. Ses prix de compétition comprennent 3 titres mondiaux (Jack Daniels, American Royal et World Pork expo) ainsi que des douzaines de championnats régionaux et régionaux. Après la vente de Oklahoma Joe Smoker Co à charbroil, Roger Brinkmann a embauché Roger pour ouvrir et gérer une nouvelle usine qui produirait des fumeurs…
Read More

L’équipe French Smoker week-end de magie

l'histoire du week-end dernier a été faite. Une merveilleuse équipe s'est réunie pour un échange délicieux et étonnant d'aliments et de techniques à partager. Merci Patrice Pichery pour avoir rendu le Camping Robinson disponible et pour tout votre travail  
Read More

My New OSKAR M Barbecook “Born From Steel, Raised by Men”

I saw an Ad Wednesday from Vuur en Rook online promoting what looked to be a Weber Smokey Mountain. It really caught my eye because of the price. I sent them an email asking if the product they were selling was one pictured in the ad. They replied that indeed it was one and the same. I couldn't resist ordering it, i received it this morning.   I opened the box, and much to my surprise, it came with a host of goodies too! A bag of briquettes, a pair of tongs, a packet of starters, a grill brush (which i never use) and some wood chips too! And of…
Read More

Les juges de barbecue certifiés sont ouverts maintenant.

Appelant tous les amoureux de la cuisine, aimez-vous le barbecue de style " Low and Slow" ? Rejoignez le nombre croissant de juges officiels certifiés Barbecue en assistant à un Kansas City Barbecue Society (KCBS) Certified Barbecue Judge classe. La classe aura lieu le 24 juin à Saintes Maries de la Mer. Les diplômés seront invités à juger le KCBS Cook-in Camargue Season II sanctionné par KCBS  le lendemain. Le coût de la classe est de 150 € et comprend une adhésion d'un an à KCBS et couvre les coûts de toutes les viandes merveilleuses que vous goûterez. L'inscription est maintenant ouverte. Cliquez sur le lien pour vous inscrire maintenant. http://platform.bbqorganizer.com/judges/42/kcbs-france-certified-bbq-judge-cbj/form  Calling all food…
Read More

What Is A KCBS BBQ Competition ? Your Questions Answered

  Who/What is KCBS? THE KANSAS CITY BARBEQUE SOCIETY (KCBS),  is a nonprofit organization dedicated to promoting and enjoying barbeque, is the world's largest organization of barbeque and grilling enthusiasts with over 25,000 members worldwide. KCBS sanctions over 500 barbeque contests worldwide. From volunteering to actual event production, their members also offer assistance to civic and charitable organizations who organize events. What do I have to cook? There are 4 mandatory meat categories. Chicken includes Cornish Game Hens (poule de jeu de Cornouailles) Pork Ribs (traverse de porc) Pork Shoulder (epaule de porc)   Brisket (gross poitrine de boeuf)   What are the rules? 1. Barbecue is defined by KCBS as uncured meat/fowl prepared on…
Read More

Cook-in Camargue Season II

Winter is in full swing and the 2017 KCBS season is about to unfold at W.E.S.T.Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest next weekend. 15/1/2017 Being a native Floridian, I will not personally be onsite. I prefer to watch the action from the comfort of my heated living room. Best of luck to everyone competing and warm wishes to the Judges, Organizers, Volunteers, and KCBS Officials. Keep those Facebook posts coming! Currently there are 18 scheduled competitions on the KCBS Internation roster in Europe. Exciting times indeed for the BBQ enthusiast in all of us that partake in Food Sport. This year the Cook-in Camargue Season II will be held again in conjunction with the…
Read More